dissabte, 31 de gener de 2015

Colomer munmany

Aquest dilluns passat 26 de gener, CCOO, després de quasi dos anys sense dir res, la Fabiáns’ha dignat a convocar una reunió.
Com sempre, la transparència no és el seu fort… només volen tancar el tema sense escrúpols de cap mena i per suposat de la mà de l’Empresa!
Creiem, hauria de respondre moltes preguntes sobre de com des de CCOO s’ha actuat? 
Un expedient que no té cap garantia real. Depèn d’unes condicions en el contracte compra-venda entre les dues societats Colomer Munmany i Riera Beaune que no es van complir. 
El tancament de Colomer no és més que una deslocalització encoberta. El know how aportava suficients diners per pagar les indemnitzacions decentment als treballadors.
Recordem, que en l'intent de retenir les màquines, va ser en Climent qui convenç a la gent per deixar-les marxar, segons ell, assegurava cobrar les indemnitzacions…. Ja s’ha vist… 
Però, la realitat és que en aquesta operació total d'entre 5 / 6 M€, molts pagaments del xinos’han fet a Colomer Leather Grup SL, quan segurament la propietat era de Colomer Munmany … 
Per això és va fer l’ampliació de la demanda contra Colomer Leather Group SL, per part dels 40 treballadors, a fi de garantir el cobrament del deute i arribat el dia del judici es te coneixement de què l’empresa Agrupació Serveis de Teneria i el gabinet jurídic de CCOO, en representació de la resta de treballadors, van recórrer la decisió. Aquest fet va suposar retardar un any més el judici, s’oposaven a buscar responsabilitats i més garanties per tots 120 treballadors. Ens preguntem qui pot raonar aquest fet? 
Altres motius per la desconfiança, el fet de no voler embargar mai, tot hi que al cap de tres anys el grup de 40 treballadors encara van poder aconseguir petites quantitats per aquesta via. Imagineu-vos, si l’embarg s’haguès fet l'endemà de la comunicació de no pagar el 15 de setembre de 2010?.
Amb tot aquest temps, l’advocat dels 40 treballadors sempre va intentar contactar amb la Fabián per anar junts els dos grups, mai li va contestar…. I ara és presenta amb tres indecents propostes, la menys dolenta renunciar per sobre del 50% del deute!
Sabem de la gent que va plegar última, fora de l’expedient, ho ha cobrat tot. També dels treballadors que van anar a Xina, un 80%.... Com també, dels directius amb nòmines escandaloses segueixen cobrant….
Ja està bé d’estafar-nos, NO VOLEM RENUNCIAR AL QUE ÉS NOSTRA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada