dijous, 12 d’abril del 2012

Sortida de globus amb turistes japonesos Gurb de la plana


Gurb és un municipi de la comarca d'Osona situat en el centre de la Plana de Vic. Limita pel nord amb els termes municipals de Manlleu, les Masies de Voltregà i Santa Cecília de Voltregà; per l'oest amb Sant Bartomeu del Grau, pel sud i sud-est amb Vic i per l'est amb Folgueroles, Tavèrnoles, les Masies de Roda i Roda de Ter. La població del municipi habita principalment en masies disseminades. Està format per quatre parròquies: Sant Andreu de Gurb, Sant Cristòfol de Vespella, Sant Julià Sassorba i Sant Esteve de Granollers de la Plana.
El centre de tot aquest terme era el castell de Gurb (485 m), situat al cim del característic turó conegut pel Castell de Gurb, que s'alça darrere mateix de la vella església parroquial de Sant Andreu (563 m).
La capital municipal és el nucli urbà de l'Esperança, proper a la ciutat de Vic. En els últims anys, el municipi s'ha convertit en una àrea d'expansió industrial de la capital comarcal

1 comentari:

  1. Un video d'imatges molt interesant, a la plana convivim amb moltes persones de diferents cultures, ja ens hi hem acostumat, però no estem acostumats com altres llocs amb els turistes japonesos, aquí venen i s'hi queden.
    M'agradat aquest video, hi han imatges precioses i amb molt color. No se't escapa res.
    Felicitats, Maria del Mar!!
    Salut

    ResponElimina